Spullenbank van start met tafeltennistafel Bibliotheek

De Spullenbank van de Tielse Uitdaging gaat van start met een mooi en sportief aanbod: een tafeltennistafel!

Bibliotheek Rivierenland stelt deze inklapbare en verrijdbare tafeltennistafel beschikbaar aan een maatschappelijke organisatie in de gemeente Tiel die de tafeltennistafel goed kan gebruiken.

Het aanbod is twee weken geldig, dus reageer snel! In elk geval voor 4 juli!!

Meer informatie over de tafeltennistafel? Klik op Activiteiten (in de balk bovenaan deze pagina) en daarna op Spullenbank.

De Spullenbank is een nieuw initiatief van de Tielse Uitdaging, waarmee overtollige spullen van bedrijven en instellingen hun weg vinden naar maatschappelijke organisaties (verenigingen, stichtingen, etc.) in Tiel. Op deze manier krijgen deze spullen een tweede (of derde) leven en maken we met zijn allen de Tielse samenleving weer een beetje mooier.

Vraag

Maatschappelijke organisaties kunnen niet alleen reageren op het aanbod van de Spullenbank, ze kunnen ook hun vraag kenbaar maken. Dat kan door op deze website op ‘Aanvraag indienen’ te klikken en het formulier in te vullen.

Als u op zoek bent naar meubilair voor uw buurthuis, kasten voor een verenigingsgebouw of notitieblokken of andere spullen, dan kunt u die vraag stellen aan de Tielse Uitdaging. Wij spelen de vraag door naar het Tielse bedrijfsleven. Wie weet lukt het dan om een match te maken!

Aanbod

Bedrijven in Tiel die spullen over hebben, kunnen die via de Tielse Uitdaging aanbieden aan maatschappelijke organisaties in Tiel. Dat kan door op deze website op ‘Aanbod aanbieden’ te klikken en het formulier in te vullen.

Denk aan meubilair, een bureau of een kast(je) die(dat) over is, papier, notitieblocs of relatiegeschenken met een oud logo, materialen om te knutselen of te klussen. Het kan van alles zijn.

Veelgevraagd zijn gebruikte, ‘lege’ laptops. De stichting Duurzaam Rivierenland en het Toon Hermans Huis Tiel bijvoorbeeld, zijn daar naar op zoek.

bij de foto: het bedrijf Niacet overhandigde vorig jaar twee gebruikte laptops aan de stichting Vluchtelingenwerk Tiel als start van het Meet & Match Event in ROC Rivor.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This