Twee medewerkers van Bouwbedrijf De Vree & Sliepen in Tiel hebben de handen uit de mouwen gestoken bij de verbouwing van de winkel op zorglandgoed Thedinghsweert. ‘Kijk het plafond bij de overgang van de oude winkel naar het nieuwe gedeelte ziet er keurig uit. En ook met het vakmanschap waarmee enkele andere bouwkundige aanpassingen zijn uitgevoerd zijn we heel blij’, zegt Inge te Velde, directeur van zorglandgoed Thedinghsweert.

Tijdens het Meet & Match Event dat De Tielse Uitdaging op 10 oktober in het ROC Rivor hield, is Inge te Velde in gesprek gegaan over de verbouwing van de winkel met Teunis van Voorthuizen, hoofd productie bij De Vree & Sliepen. Het Bouwbedrijf bood aan twee mensen twee dagen beschikbaar te stellen, een mooie maatschappelijke match! ‘Dit is echt een klus voor ons waarmee Thedinghsweert geholpen is en de winkel weer up to date is’, zegt Teunis van Voorthuizen.
Eind november is de match in de praktijk gebracht met een goed resultaat: begin december is de winkel voor biologische producten heropend in aanwezigheid van Sinterklaas, klanten, het winkelteam en vrijwilligers van Thedinghsweert.

Dank

Inge te Velde bedankte daarbij ook de vier vrijwilligers Fons, Rien, Dick en Gerard die de handen uit de mouwen hebben gestoken bij de verbouwing en groothandel in biologische producten Udea, die de winkelstellingen beschikbaar stelde. Lof was er ook voor Alexandra en het team winkelmedewerkers dat tussen alle bedrijven door de winkel zo veel mogelijk heeft laten doordraaien. ‘We zijn slechts twee dagen dicht geweest.’ Peter Dikker, adviseur en de drijvende kracht achter het verbouwingsproject kreeg ook een compliment. ‘Zonder hem en jullie allemaal was het allemaal niet gelukt.’

De oppervlakte van de winkel is verdubbeld, waardoor het assortiment aan biologische producten ook is uitgebreid. Natuurlijk horen daar het brood en andere lekkernijen uit de eigen bakkerij van Thedinghsweert bij en de groenten en het fruit van het landgoed. Nieuw in de winkel zijn ook de winkelwagentjes. Inge te Velde: ‘Dat was een lang gekoesterde wens van onze klanten en van ons.’

Pin It on Pinterest

Share This