Stichting Hertogenwijk zoekt tafels, stoelen en kinderstoeltjes

De stichting Hertogenwijk is op zoek naar tafels en stoelen voor de nieuwe ruimte die begin april 2018 in gebruik wordt genomen. Het gaat om 3 tot 4 (vergader)tafels, circa 20 stoelen voor volwassenen, circa 30-40 stapelbare kinderstoeltjes en een plafondlamp.

De activiteiten van de stichting Hertogenwijk verhuizen van het huidige pand aan de Graaf Waltgerlaan naar een nieuwe ruimte in de Vier Gravinnen. De stichting organiseert verschillende activiteiten voor kinderen, jongeren en vrouwen in de Hertogenwijk van spel- en knutselactiviteiten tot Nederlandse taalles. De stichting biedt ook onderdak aan het maatschappelijk werk en cito-training voor kinderen.

Wie heeft er meubilair over?

Meld het via: info@tielseuitdaging.nl  

 

Vraag stichting Tiel Tip Top

Stichting Tiel Tip Top was in het voorjaar van 2017 op zoek naar een bakfiets, die als ‘schoonmaakbakfiets’ voor buurten, straten en anderen die straatafval in hun omgeving willen opruimen. Bart van den Berg stelde de vraag aan de Matchgroep van de Tielse Uitdaging.

Via een tip van Heske Groenendaal van Metaglas, lid van de Matchgroep, heeft de stichting Dynamiek zijn bakfiets beschikbaar gesteld aan de stichting Tiel Tip Top.

Gejo Cycleworld heeft aangeboden de bakfiets een beurt te geven en van een nieuw zadel te voorzien. Tiel Tip Top gaat de bakfiets in samenwerking met leerlingen van ROC Rivor gaat Tiel Tip Top de bakfiets ‘ombouwen’ tot buurtbakfiets vol met materialen waarmee inwoners van Tiel onder andere zwerfafval in hun straat of buurt kunnen opruimen. Het streven is dat de bakfiets in het voorjaar van 2018 klaar is en in gebruik wordt genomen.