FOUNDERS VAN DE TIELSE UITDAGING

Founders van de Tielse Uitdaging zijn bedrijven en/of organisaties die stichting De Tielse Uitdaging sponsoren met een jaarlijkse bijdrage (5.000 euro of 2.500 euro). De gemeente Tiel is een dubbele Founder. Het Oranje Fonds is vanaf 2017 gedurende de eerste drie jaar een Founder.

De Founders van de Tielse Uitdaging nemen desgewenst met een ‘ouwe rot’ en/of een ‘jonge hond’ deel aan de Matchgroep. Ze zijn ook op andere manieren actief betrokken bij het wel en wee van de Tielse Uitdaging. Denk daarbij aan bijdragen voor De Spullenbank, deelname aan het Meet & Match Event, De Kenniskaravaan en de Verwendag.

VRIENDEN VAN DE TIELSE UITDAGING

Vrienden van De Tielse Uitdaging zijn bedrijven en/of organisaties die stichting De Tielse Uitdaging sponsoren met een jaarlijkse financiële bijdrage.

De Vrienden van de Tielse Uitdaging nemen desgewenst met een ‘ouwe rot’ en/of een ‘jonge hond’ deel aan de Matchgroep. Ze zijn ook op andere manieren actief betrokken bij het wel en wee van de Tielse Uitdaging. Denk daarbij aan bijdragen voor De Spullenbank, deelname aan het Meet & Match Event, De Kenniskaravaan en de Verwendag.

 

Niacet, gevestigd aan de Papesteeg in Tiel, is Vriend van De Tielse Uitdaging. Niacet is een toonaangevende producent van organische zouten, waaronder propionaten en acetaten, bestemd voor onder meer de farmaceutische-, levensmiddelen- en diervoederindustrie. De producten van Niacet worden wereldwijd voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals het conserveren van levensmiddelen, in antibiotica, bij dialysebehandeling en energieproductie. Naast de volledig geautomatiseerde productielocatie in Tiel heeft Niacet ook een vestiging in Niagara Falls in de Verenigde Staten.

voor meer informatie: http://www.niacet.com/nl/