Henk Bolt, Rabobank West Betuwe, voorzitter

Henk Bolt (1956) was voorzitter van stichting Samen voor Rivierenland namens founding father Rabobank West Betuwe en is nu voorzitter van het bestuur van Stichting De Tielse Uitdaging.

Henk is in het dagelijks leven community banker bij de Rabobank (30 jaar werkzaam). Zijn aandachtsgebied is onder meer de maatschappelijke betrokkenheid van de bank bij het werkgebied. Hij vindt het belangrijk te verbinden en te faciliteren om daarmee invulling te kunnen geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van de bank.

Henk zet daarbij graag zijn netwerk in en adviseert over mogelijkheden van financiële ondersteuning zowel door Rabobank (coöperatiefonds) als andere fondsen. Hij is overtuigd van de kracht van samenwerking (coöperatie) met oog voor de minderbedeelden in de samenleving.

 

Wilbert Kemperman, Flynth Accountants, penningmeester

Wilbert Kemperman (1961) was penningmeester van stichting Samen voor Rivierenland namens Flynth adviseurs en accountants in Geldermalsen en is nu penningmeester van het bestuur van Stichting De Tielse Uitdaging.

 Wilbert is sinds november 2008 vestigingsdirecteur van het accountantskantoor en werkte daarvoor bij Flynth in Velp en Arnhem. Hij werkte eerder (1994-2006) bij Philipsen Accountants in Wijchen.

 Van huis uit kreeg Wilbert mee dat het goed is om je voor de lokale gemeenschap in te zetten. Hij woont in Gendt waar hij ruim tien jaar penningmeester was van het RK kerkbestuur. De sociale functie van de kerk in de gemeenschap spreekt hem aan. Vooral wanneer je met relatief weinig middelen toch veel kunt betekenen voor mensen die weinig te besteden hebben.

 Als accountant ontmoet Wilbert veel ondernemers, die het belangrijk vinden dat de lokale samenleving en het verenigingsleven floreren. Dat komt hun medewerkers ten goede. Het is een wisselwerking: maatschappelijk betrokken ondernemers zorgen via de Tielse Uitdaging voor een bruisender en energiekere samenleving.

 

Catheleijne Elassaiss-Schaap, Advocatenkantoor Elassaiss, bestuurslid

Cathelijne Elassaiss-Schaap (1973) was bestuurslid van stichting Samen voor Rivierenland namens Bierman Advocaten in Tiel en is nu bestuurslid van het bestuur van Stichting De Tielse Uitdaging namens Advocatenkantoor Elassaiss.

Cathelijne studeerde aan de Rijksuniversiteit Leiden (Internationale Juridische Opleiding en Civiel Recht) en is sinds 2000 advocaat ondernemingsrecht. Ze werkte onder meer bij Van Benthem & Keulen Advocaten in Utrecht en sinds 2009 bij Bierman Advocaten in Tiel. Cathelijne heeft sinds maart 2017 haar eigen bedrijf Advocatenkantoor Elassaiss. Ze staat vooral ondernemers bij, waarbij ze niet alleen het juridisch correcte antwoord geeft, maar vooral een praktisch antwoord waarmee haar klanten uit de voeten kunnen.

Mensen helpen en met elkaar verbinden vindt Cathelijne belangrijk. Ze wil zo op alle vlakken, zowel zakelijk als privé, een bijdrage leveren aan de samenleving. Vandaar dat ze zich via de Tielse Uitdaging graag voor de Tielse samenleving inzet.