Meet & Match Event Tielse Uitdaging op 10 oktober

, | , , 12 juli 2019

De Tielse Uitdaging houdt op donderdag 10 oktober in samenwerking met het Praktijklab van ROC Rivor het derde Meet & Match Event. Vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties in de gemeente Tiel en ondernemers in Tiel zijn daarbij vanaf 15.45 uur van harte welkom in de aula van ROC Rivor aan de Bachstraat 1 in Tiel.

Maatschappelijke organisaties met een concrete vraag gaan tijdens de Beursvloer met vertegenwoordigers van het Tielse bedrijfsleven in gesprek op zoek naar een match. Het doel is zo veel mogelijk maatschappelijke matches te maken om Tielse verenigingen en stichtingen te steunen. Zo verbetert het leefklimaat in Tiel.

Bij de foto: Sigrid Kingma van Niacet en Caroline van der Linden van de Kleding- en Speelgoedbank Tiel en Omstreken (KLESTEO) hebben een match: Niacet houdt kledinginzamelingsactie!

Succes

De eerste Meet & Match Events in 2017 en 2018 waren een succes met vele matches waar heel wat Tielse verenigingen en stichtingen hun voordeel mee hebben gedaan. Natuurlijk gaan we dit jaar ons best doen om het resultaat van vorig jaar, 25 matches, te overtreffen.

Materialen en Menskracht

Maatschappelijke organisaties hebben vaak behoefte aan Materialen en Menskracht (handen uit de mouwen en advies). Via De Spullenbank bemiddelt de Tielse Uitdaging in Materialen: van knutselmaterialen, zoals hout- en metaalafval tot meubilair.

 

Veel verenigingen, stichtingen of instellingen hebben daarnaast behoefte aan Menskracht in de vorm van advies, van juridische en financiële hulp tot marketing en communicatie-advies. Hulp in de vorm van ‘handen uit de mouwen’ is ook mogelijk, bijvoorbeeld bij het opknappen van een buurtgebouw, of het vervoer van mensen naar een speciale activiteit.

Uitnodiging

Kom met een concrete vraag en de Tielse Uitdaging daagt ondernemers uit met een oplossing te komen. Daarom nodigen vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties actief in de gemeente Tiel van harte uit om zich aan te melden voor het Meet & Match Event op 10 oktober in het ROC Rivor.

Hetzelfde geldt voor vertegenwoordigers van het Tielse bedrijfsleven, want voor een match zijn (minimaal) twee partijen nodig!

Meer informatie? Bel Francien van Zetten, de coördinator van de Tielse Uitdaging, of mail naar: info@tielseuitdaging.nl