Levendige handel op maatschappelijke beursvloer derde Meet & Match Event

, | , , 10 oktober 2019

Met 31 maatschappelijke matches hebben vijftien verenigingen en stichtingen uit Tiel ‘goede zakengedaan’ tijdens de levendige handel op de beursvloer van het derde Meet & Match Event. Ruim twintig vertegenwoordigers van het Tielse bedrijfsleven stelden materialen, menskracht en middelen beschikbaar tijdens het event dat door de Tielse Uitdaging in samenwerking met het PraktijkLab van het ROC Rivor op donderdag 10 oktober is gehouden. ‘Maar liefst 31 matches met een maatschappelijke waarde van 27.000 euro, daar mogen we met zijn allen trots op zijn’, constateerde Henk Bolt, voorzitter van de Tielse Uitdaging.

De Wandelgroep Mantelzorgers Tiel krijgt onder meer EHBO-lessen van Niacet en SecuCare, regenkleding van de Rabobank West Betuwe, een fitnessles van Hart for Her en paraplu’s van Donkergroen. ‘Het was een topmiddag voor ons’ zegt Eveline Verduijn van de Wandelgroep Mantelzorgers. ‘De Tielse Watersportvereniging heeft ons een vaartocht aangeboden. Dat is ook geweldig. In ruil daarvoor verzorgen wij een wandeltocht met gids.’

 

Stichting BKR en Hoobroeckx Schilders gaan kleding inzamelen voor Kleding- en Speelgoedbank Tiel en Omstreken KLESTEO en Bouwbedrijf De Vree en Sliepen verzorgt een excursie bij het bouwbedrijf voor leerlingen van de Prins Mauritsschool en twee medewerkers gaan een dag klussen op Zorglandgoed Thedinghsweert.

Eerstejaars leerlingen van de opleiding Management-Assistent van het ROC Rivor fungeerden tijdens het Meet & Match Event als gastvrouw en deden zo praktijkervaring op. Stagiaire Jamilla Frenay van het Praktijklab hielp een handje bij de organisatie van het evenement.

 

Het Meet & Match Event is een van de manieren waarop de Tielse Uitdaging maatschappelijke betrokken ondernemen op lokale schaal stimuleert. De Tielse Uitdaging is een netwerk van Tielse ondernemers en bedrijven, die op een praktische manier maatschappelijke organisaties in Tiel ondersteunen.