Kopieerapparaat Olympia Uitzendbureau via Spullenbank naar Het Oosthonk

, | , 11 oktober 2018

Beheerder Erik Hout van wijkcentrum Het Oosthonk in Tiel Oost is dolblij met het kopieer- en scanapparaat dat hij samen met enkele vrijwilligers heeft opgehaald bij Olympia Uitzendbureau in de binnenstad van Tiel. ‘Geweldig, we kunnen nu zelf onze flyers maken.

 

 

 

 

 

 

 

Aukje van den Berg van Olympia wenst Het Oosthonk veel gebruiksplezier met het kopieerapparaat. Ze geeft ook twee inktpatronen mee: ‘Fijn, dat we via de Spullenbank van de Tielse Uitdaging een goede bestemming voor dit apparaat hebben gevonden.’ Als dank voor de gift overhandigden Erik Hout en vrijwilliger Rolvo Manuhutu aan Aukje van den Berg een mandje met planten in herfstsfeer.

 

 

 

 

 

 

 

Het vervoer van het apparaat kostte wat regelwerk, maar gelukkig waren er enkele vrijwilligers die een handje hielpen. Het apparaat staat inmiddels in het kantoor van Het Oosthonk, waar vrijwilligers en bezoekers van het wijkcentrum er blij mee zijn.

Spullenbank

Tielse bedrijven die spullen over hebben stellen die via De Spullenbank van de Tielse Uitdaging beschikbaar aan maatschappelijke organisaties in de gemeente Tiel. Zo krijgen veel afgeschreven of andere tweedehands spullen, van meubilair, serviesgoed en kantoorartikelen, een tweede leven en een mooie, maatschappelijke bestemming.