Kom naar Meet & Match Event Tielse Uitdaging op 10 oktober

, | 04 oktober 2019

Tielse ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties in Tiel ontmoeten elkaar op 10 oktober op de Beursvloer van het derde Meet & Match Event. De Tielse Uitdaging houdt het Meet & Match Event in samenwerking met het Praktijklab van ROC Rivor.  Verenigingen en stichtingen met een concrete vraag, gaan in gesprek met ondernemers en zoeken samen naar een ‘match’. De Opzet is zo veel mogelijk matches te maken op het gebeid van Materialen en Menskracht (advies en handen uit de mouwen).

De deelnemers aan het Meet & Match Event zijn vanaf 15.45 uur welkom in de aula van ROC Rivor aan de Bachstraat 1 in Tiel.

Succes

Het doel van het Meet & Match Event is zo veel mogelijk maatschappelijke matches te maken om Tielse verenigingen en stichtingen te steunen. Zo verbetert het leefklimaat in Tiel.

De eerste Meet & Match Events in 2017 en 2018 waren een succes met vele matches waar heel wat Tielse verenigingen en stichtingen hun voordeel mee hebben gedaan. Natuurlijk gaan we dit jaar ons best doen om het resultaat van vorig jaar, 25 matches, te overtreffen.

Materialen en Menskracht

Maatschappelijke organisaties hebben vaak behoefte aan Materialen en Menskracht (handen uit de mouwen en advies). Via De Spullenbank bemiddelt de Tielse Uitdaging in Materialen: van knutselmaterialen, zoals hout- en metaalafval tot meubilair.

Veel verenigingen, stichtingen of instellingen hebben daarnaast behoefte aan Menskracht in de vorm van advies, van juridische en financiële hulp tot marketing en communicatie-advies. Hulp in de vorm van ‘handen uit de mouwen’ is ook mogelijk, bijvoorbeeld bij het opknappen van een buurtgebouw, of het vervoer van mensen naar een speciale activiteit. De Tielse Uitdaging daagt ondernemers uit met een oplossing te komen.

Doe mee!

Ben je ondernemer en wil je op een praktische manier maatschappelijk betrokken ondernemen?

Heeft je vereniging of stichting behoefte aan Materialen of Menskracht?

Kom naar het Meet & Match Event op 10 oktober, want voor een match zijn (minimaal) twee partijen nodig! Meld je aan via 06-57319292 of info@tielseuitdaging.nl