Kenniskaravaan op 26 september

, 02 juli 2019

GRATIS LEREN. WIE WIL DAT NOU NIET?

De Tielse Uitdaging geeft gratis kennisweg! Donderdagavond 26 september a.s. is er weer een Kenniskaravaan, speciaal voor vrijwilligers die betrokken zijn bij een Tielse maatschappelijke organisatie (vereniging, stichting, buurthuis, etc.).

De Tielse Uitdagingbrengt ondernemers en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Om te helpen bij de belangrijke rol, die deze organisaties hebben. De Kenniskaravaan is er om kennis te delen. Ondernemers geven op 26 september workshops over actuele onderwerpen. Op een duidelijke manier, zodat de deelnemers die kennis direct kunnen gaan gebruiken.

Overzicht van de workshops:

Henk Huitsingvan het Regionaal Archief Rivierenland gaat in op de belangrijkste eisen waaraan een (digitaal) verenigings- of stichtingsarchief moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de wettelijke eisen. Als houvast geeft Henk praktische richtlijnen.

Advocaat Niels van den Bogaardgeeft inzicht in het onderhandelen over en afsluiten van contracten voor maatschappelijke organisaties. En over het vermijden van juridische valkuilen.

Wil je in een paar stappen leren hoe je een promotiefilmpjemaakt? Bijvoorbeeld met een oproep voor vrijwilligers of een nieuwe activiteit? Je krijgt praktische tips.

Spelregels
Deelname is gratis, deelnemers kunnen maximaal twee workshops volgen.
Er kunnen meerdere vrijwilligers deelnemen per maatschappelijke organisatie.
Reageer zo snel mogelijk en meld je aan via info@tielseuitdaging.nl

BELANGRIJK: uiterlijk 13 september a.s. aanmelden! Aan de hand van de inschrijvingen stellen we het definitieve programma samen.

De Kenniskaravaanwordt van 19.30-22.00 uur gehouden bij het Regionaal Archief Rivierenland,

J.S. de Jongplein 3 in Tiel.

 

Graag tot ziens op 26 september!