Kenniskaravaan: gratis kennis voor maatschappelijke organisaties

, 15 mei 2019

GRATIS LEREN. WIE WIL DAT NOU NIET?

De Tielse Uitdaging geeft gratis kennis weg!

Donderdagavond 13 juni a.s. is er weer een Kenniskaravaan, speciaal voor vrijwilligers die betrokken zijn bij een Tielse maatschappelijke organisatie (vereniging, stichting, buurthuis, etc.).

De Tielse Uitdaging brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Om te helpen bij de belangrijke rol, die deze organisaties hebben. De Kenniskaravaan is er om kennis te delen. Ondernemers geven op 13 juni workshops over actuele onderwerpen. Op een duidelijke manier, zodat de deelnemers die kennis direct kunnen gaan gebruiken.

Een klein overzicht van de workshops:

Advocaat Cathelijne Elassaiss vertelt over de belangrijkste do’s en don’ts van de AGV, de wet over de gegevensbescherming. Hoe bescherm je de privacy van je leden? En hoe zorg je ervoor dat gevoelige informatie niet weglekt? Cathelijne geeft handige tips.

Henk Huitsing van het Regionaal Archief Rivierenland gaat in op de belangrijkste eisen waaraan een (digitaal) verenigings- of stichtingsarchief moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de wettelijke eisen. Als houvast geeft Henk praktische richtlijnen.

Nog een advocaat: Niels van den Bogaard. Hij geeft een inzicht in het onderhandelen over en afsluiten van contracten voor maatschappelijke organisaties. En over het vermijden van juridische valkuilen.

Wil je in een paar stappen leren hoe je een promotiefilmpje maakt? Bijvoorbeeld met een oproep voor vrijwilligers of een nieuwe activiteit? Ramon Zwart geeft je praktische tips.

Spelregels
Deelname is gratis, deelnemers kunnen maximaal twee workshops volgen.
Er kunnen meerdere vrijwilligers deelnemen per maatschappelijke organisatie.
Reageer zo snel mogelijk en meld je aan via info@tielseuitdaging.nl

BELANGRIJK: uiterlijk 30 mei a.s. aanmelden! Aan de hand van de inschrijvingen stellen we het definitieve programma samen.

De Kenniskaravaan wordt van 19.30-22.00 uur gehouden bij het Regionaal Archief Rivierenland,

J.S. de Jongplein 3 in Tiel.

Graag tot ziens op 13 juni!