Clubhuis Tiel en Stichting ZO blij met koffiezetapparaten Regionaal Archief Rivierenland

, | , , 29 mei 2019

De Stichting ZO en buurtvereniging Clubhuis Tiel zijn blij met de koffiezetapparaten die het Regionaal Archief Rivierenland (RAR) onlangs beschikbaar stelde via de Spullenbank van de Tielse Uitdaging.

Leona Schimmel van de Stichting ZO ontving twee weken eerder een koffiezetapparaat uit handen van Ella Kok, directeur van het RAR. ‘We hebben twee nieuwe koffiezetapparaten en zochten een goede bestemming voor onze oude apparaten’, vertelt Ella Kok. ‘Via de Spullenbank komen ze goed terecht bij maatschappelijke organisaties in de gemeente Tiel.’

De Stichting ZO verzorgt creatieve dagbesteding voor mensen met een beperking. ‘We krijgen steeds meer aanmeldingen, vandaar dat dit koffiezetapparaat goed van pas komt’, zegt Leona Schimmel.

‘Er zijn steeds meer activiteiten in ons gebouw aan de Peppellaan, dus we kunnen een koffiezetapparaat goed gebruiken’, zegt Maaike Drentje voorzitter van Clubhuis Tiel. Penningmeester Marrie Mesken van Clubhuis Tiel haalde het koffiezetapparaat op en overhandigde Rico van der Schee van het RAR een zelfgemaakte slagroomtaart als dank.

Via de Spullenbank van de Tielse Uitdaging stellen bedrijven in de gemeente Tiel ‘spullen’ beschikbaar aan maatschappelijke organisaties in Tiel. Verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties kunnen via de website www.tielseuitdaging.nl reageren op het aanbod van de Spullenbank.

Heeft je vereniging of stichting een bureau nodig? Reageer dan op een van de drie bureaus die het bedrijf Tech Data beschikbaar stelt!