Spullenbank

AANBOD: TAFELTENNISTAFEL

WEES ER SNEL BIJ!

Mooi en sportief aanbod van Bibliotheek Rivierenland aan een maatschappelijke organisatie in Tiel: tafeltennistafel, compleet met net, batjes en balletjes!

Het betreft een Nordic Indoor tafeltennistafel van Buffalo, die verrijdbaar en opklapbaar is. De tafeltennistafel heeft een vrije speelruimte nodig van 3 x 5 meter.

De gegevens: netto gewicht: 70 kilogram, afmetingen speelklaar: 273 cm x 152,5 cm x 76 cm (lxbxh), ingeklapt: 72 cm x 184 cm x 155 cm (lxbxh), blad 19 mm Blue Top.

Wie de tafeltennistafel goed kan gebruiken, kan dit melden via info@tielseuitdaging.nl

WEES ER SNEL BIJ! Dit aanbod geldt twee weken! dus reageer voor 4 juli 2018!! Wie het eerst komt…

 

VRAAG: wie heeft er meubilair over?

De stichting Hertogenwijk in Tiel is op zoek naar 3 tot 4 (vergader) tafels, circa 20 stoelen voor volwassenen, 30-40 stapelbare kinderstoelen en een mooie plafondlamp.

Wie kan de stichting Hertogenwijk helpen met spullen die ‘over’ zijn?

Meld het: info@tielseuitdaging.nl

 

Doel Spullenbank

Hergebruik van overtollig meubilair, apparatuur en materiaal van bedrijven geeft stichtingen en verenigingen de kans om hiervan gebruik te maken. Gaat u verhuizen en/of wordt meubilair of apparatuur vervangen? Wij zorgen er voor dat deze spullen een tweede leven krijgen bij maatschappelijke organisaties. Een kleine moeite, een groot(s) gebaar voor zowel milieu als lokale samenleving.

Doe mee en meld je vraag/aanbod

Maatschappelijke organisaties actief in de gemeente Tiel die spullen nodig hebben, kunnen hun vraag stellen via de button VRAAG.

Tielse bedrijven, die spullen over hebben, kunnen dit melden via de button AANBOD.

De Tielse Uitdaging brengt vraag en aanbod bij elkaar!

 

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Geen resultaten gevonden...