Spullenbank

Aanbod Spullenbank: Niacet stelt twee beamers beschikbaar

Zoutenproducent Niacet stelt twee tweedehands beamers beschikbaar voor de Spullenbank van de Tielse Uitdaging. De beamers zitten in een stevige koffer compleet met een kabel waar een laptop of computer op kan worden aangesloten. Deze losse beamers worden niet meer gebruikt, omdat er vaste beamers voor in d eplaats zijn gekomen bij het bedrijf. DE beamers zijn getest en geven goed beeld. Het enige dat ontbreekt is een stelpootje middenvoor, maar dat is simpel op te lossen door er iets onder te leggen voor de juiste hoogte.

Heeft uw stichting, club of vereniging een beamer nodig?

Meld het via info@tielseuitdaging.nl, wie het eerst komt, het eerst maalt!

 

Aanbod Spullenbank: stichting Dynamiek doet administratief werk

De stichting Dynamiek, onderdeel van Mozaïek Welzijn, begeleidt mensen op weg naar regulier werk. Dynamiek biedt aan administratief werk te doen voor maatschappelijke organisaties, denk daarbij aan de het verzorgen van mailings, financiële administratie of andere administratieve werkzaamheden. Het kan gaan om een incidentele klus of om terugkerende werkzaamheden. Het werk wordt door verschillende mensen gedaan in het kantoor van Dynamiek.

Kan uw stichting, club of vereniging een administratief steuntje in de rug gebruiken?

Meld het via info@tielseuitdaging.nl!

 

Aanbod Spullenbank: bedrijf Tech Data maakt gebruikte laptops ‘schoon’

IT-bedrijf Tech Data gevestigd op bedrijventerrein Medel biedt aan om gebruikte laptops of computers gecertificeerd ‘schoon’ te maken. Dit betekent dat alle data worden verwijderd en de laptops weer opnieuw te gebruiken zijn, voorzien van een certificaat. Tech Data is gespecialiseerd in het onderhoud en up-to-date-maken van it-apparatuur, van laptops tot geavanceerde kassasystemen.

Het aanbod geldt voor gebruikte laptops die door Tielse bedrijven of instellingen beschikbaar worden gesteld aan de Tielse Uitdaging. Maatschappelijke organisaties in de gemeente Tiel kunnen een beroep doen op zo’n laptop.

 

Vraag Spullenbank: Vluchtelingenwerk zoekt vijf gebruikte laptops voor statushouders

Stichting Vluchtelingenwerk Tiel zoekt vijf gebruikte laptops voor statushouders in Tiel. Met behulp van de laptops kunnen zij beter functioneren in de Nederlandse samenleving en zelf zaken regelen.

Heeft u als bedrijf of instelling een afgeschreven laptop of computer die niet meer wordt gebruikt? Stel hem dan beschikbaar aan de Tielse Uitdaging, via de Spullenbank komen deze laptops terecht bij maatschappelijke organisaties in de gemeente Tiel, die zo’n laptop zelf niet kunnen bekostigen.

Het bedrijf Data Tech gevestigd op bedrijventerrein Medel in Tiel biedt aan de laptops of computers gratis en gecertificeerd ‘schoon’ en weer bruikbaar te maken.

Heeft u als bedrijf of instelling een afgeschreven laptop beschikbaar?

Meld het via info@tielseuitdaging.nlof bel coördinator Francien van Zetten (06-57319292)

 

 

Doel Spullenbank

Hergebruik van overtollig meubilair, apparatuur en materiaal van bedrijven geeft stichtingen en verenigingen de kans om hiervan gebruik te maken. Gaat u verhuizen en/of wordt meubilair of apparatuur vervangen? Wij zorgen er voor dat deze spullen een tweede leven krijgen bij maatschappelijke organisaties. Een kleine moeite, een groot(s) gebaar voor zowel milieu als lokale samenleving.

Doe mee en meld je vraag/aanbod

Maatschappelijke organisaties actief in de gemeente Tiel die spullen nodig hebben, kunnen hun vraag stellen via de button AANVRAAG INDIENEN.

Tielse bedrijven, die spullen over hebben, kunnen dit melden via de button AANBOD.

De Tielse Uitdaging brengt vraag en aanbod bij elkaar!

 

MATCH: TAFELTENNISTAFEL-MAROKKAANSE VERENIGING TIEL

 

Deze tafeltennistafel van de Bibliotheek Rivierenland is naar de Marokkaanse Vereniging Tiel gegaan. De tafeltennistafel komt in het buurtcentrum aan de Wadenoijenlaan te staan.

 

MATCH: UITZENDBUREAU OLYMPIA TIEL-STICHTING PETJE AF

Uitzendbureau Olympia Tiel heeft notitieboekjes, pennen, linialen en rekenmachines beschikbaar gesteld aan de stichting Petje Af, de weekendschool in Tiel.

 

MATCH: TIELS BEDRIJF-STICHTING ZO 

Een Tiels bedrijf heeft een partij gekleurde beits beschikbaar gesteld aan de stichting ZO voor creatieve dagbesteding voor mensen met een beperking. De stichting ZO gaat binnenkort verhuizen en heeft veel schilderwerk te doen. Zij reageerde als eersten op dit kleurige aanbod.

 

MATCH: RABOBANK WEST BETUWE-STICHTING HERTOGENWIJK TIEL

De Rabobank West Betuwe heeft serviesgoed beschikbaar gesteld aan de stichting Hertogenwijk in Tiel West.

 

MATCH: REGIO RIVIERENLAND-STICHTING HERTOGENWIJK TIEL

De Regio Rivierenland heeft meubilair beschikbaar gesteld aan de Stichting Hertogenwijk in Tiel West.

 

MATCH: UITZENDBUREAU OLYMPIA TIEL-WIJKCENTRUM HET OOSTHONK

Uitzendbureau Olympia Tiel heeft een Ricoh kopieer- en scanapparaat beschikbaar gesteld aan stichting Wijkcentrum Het Oosthonk in Tiel Oost.

 

VRAAG: wie heeft er meubilair over?

De stichting Hertogenwijk in Tiel is op zoek naar 3 tot 4 (vergader) tafels, circa 20 stoelen voor volwassenen, 30-40 stapelbare kinderstoelen en een mooie plafondlamp.

Wie kan de stichting Hertogenwijk helpen met spullen die ‘over’ zijn?

Meld het: info@tielseuitdaging.nl

 

 

 

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Geen resultaten gevonden...