Uitnodiging MEET & MATCH

26 OKTOBER 2017

Maakt u deel uit van een maatschappelijke organisatie met een prangende vraag?

Of bent u een ondernemer die maatschappelijk betrokken ondernemen belangrijk vindt?

Dan bent u van harte welkom op het eerste Meet & Match-event dat De Tielse Uitdaging op donderdag 26 oktober in samenwerking met het PraktijkLab bij ROC Rivor houdt. Tijdens het Meet & Match-event bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans iets voor elkaar te betekenen. 

Tielse ondernemers en maatschappelijke organisaties komen tijdens het Meet & Match-event met elkaar in contact om te ‘onderhandelen’ over hun vraag en aanbod op het gebied van Materialen en Menskracht (kennis en kunde, creativiteit en handen). Met als doel met gesloten beurs zo veel mogelijk matches te maken.

Een match betekent dat een maatschappelijke organisatie een ondernemer heeft gevonden die een antwoord geeft op de gestelde vraag. Het kan gaan om verschillende soorten advies: juridisch advies, communicatie advies, financieel/administratief advies tot aan ‘handen’ bij het uitvoeren van een klus of het beschikbaar stellen van materialen. Maatschappelijke organisaties bieden op hun beurt een tegenprestatie aan die past bij hun karakter en de match met het betreffende bedrijf.

Aanmelden

Vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties kunnen zich met hun vraag aanmelden via info@tielseuitdaging.nl

Ondernemers die aan het Meet & Match-event willen meedoen, kunnen zich eveneens aanmelden via info@tielseuitdaging.nl

Het Meet & Match-event wordt gehouden op 26 oktober 2017 van 16:00 uur – 17:30 uur in de aula van ROC Rivor, Bachlaan 1 in Tiel.

Maak gebruik van deze mooie kans! Wij verwelkomen u graag op 26 oktober!

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@tielseuitdaging.nl of bel met Francien van Zetten, coördinator van de Tielse Uitdaging: 06-57319292

 

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Geen resultaten gevonden...